Revelion 2022 în Emiratele Arabe, 7 nopți

Abu Dhabi – Sir Bani Yas – Dammam – Doha – Dubai – Abu Dhabi

Cea mai nouă și mai luxoasă navă MSC
Decembrie 2021

MSC Virtuosa

Preț croazieră in:

cabină interioară de la  969 € /persoană
Taxe portuare:   140 €

Outdoor Acqua Park, 190 cabine family 
Master Chef Wohlfahrt, 3 stele Michelin
Promenadă de 101 m, cupolă LED impresionantă

Contactează specialiștii noștri

DUBAI

Dubai este unul dintre cele șapte emirate care formează Emiratele Unite. Orașul atrage călătorii care caută ceva nou și diferit, oferind facilitați internaționale împreuna cu aventura Orientului Mijlociu și destinații exotice cu un stil de viată cosmopolitan. Dubai este capitala nedisputată a sporturilor din Orientul Mijlociu, găzduind evenimente de talie mondială care atrag printre cele mai mari nume împreuna cu sportul respectiv, fie ca e vorbe de golf, tenis, curse de cai, curse de bărci, rugbi sau navigație. Dubai-ul are un climat subtropical, motiv pentru care trebuie vizitat mai ales în perioada noiembrie-martie. Chiar daca ajungeți pe aceste meleaguri exotice în restul anului, puteți fi siguri ca nu veți uita prea ușor vacanța petrecută aici.

DOHA full

Doha a devenit un oraș foarte cunoscut, având avantajul de a fi cartierul general al Qatar Airways, una dintre cele mai performante companii aeriene din lume, care asigură legături către toate continentele.
Centrul financiar al oraşului Doha este spectaculos şi adăposteşte în general sedii de companii, dar în zonă sunt şi câteva hoteluri luxoase. Cea mai frumoasă perspectivă se obţine de pe apă, de la bordul unui dhow, o corabie de lemn, ambarcaţiuni care stau cu zecile la ţărm, şi pe care se poate servi şi masa. Doha Tower, o copie a celebrului ou de la Barcelona, Torre Agbar, pare piesa de rezistenţă a orașului, iar dupa o cafea la City Center Mall, unul dintre cele mai mari complexuri comerciale din oraş, se poate vizita si patinoar-ul mall-ului.

Abu Dhabi 1

Modernă și cosmopolită, Abu Dhabi este inima culturală a Emiratelor Arabe Unite.

Orașul Abu Dhabi abundă de posibilități de petrecere a timpului liber, de la hoteluri de lux, spații de wellness, cursuri de golf , teatre și, foarte curând, unele dintre cele mai renumite muzee din lume. Mall-urile aidoma palatelor și souq-urile (bazar-urile) indigene din Abu Dhabi fac o expediție de shop-ing excelentă. Gastronomia excelează în restaurante moderne și sofisticate,  cafenele și cluburi. Pentru iubitorii de sport, joggingul și ciclismul sunt doar cateva din activitățile de pe malul mării, la doar câteva minute distanță de centrul orașului. Plajele splendide scăldate în soare, dunele spectaculoase de nisip și stilul de viață cosmopolit așteaptă impresionează fiecare oaspete în Abu Dhabi. 


Prezentare video a vasului de croazieră

MSC Virtuosa  


Nume vas: MSC Virtuosa

 

Îmbarcare/Debarcare: Abu Dhabi

 

Durata: 7 nopți

Ziua Port Sosire Plecare

1

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

07:00

21:00

2

Sir Bani Yas

07:00

17:00

3

pe mare

4

Dammam, Arabia Saudită

07:00

18:00

5

Doha, Qatar

07:00

17:00

6

Dubai, Emiratele Arabe Unite

09:00

7

Dubai, Emiratele Arabe Unite

23:00

8

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

07:00

21:00

Prețul croazierei include:

 • Croaziera de 7 nopți
 • Fullboard extins pe perioada croazierei: 3 mese principale si 2 gustari/ zi
 • Divertisment la bordul navei: fitness, piscine, jacuzzi, spectacole, spectacole de teatru in stil Broadway, lectii de dans
decembrie 2021 – martie 2022

Preț croazieră în:

cabină interioară de la  969 € /persoană
   

Taxa servicii hoteliere MSC:

10 € / zi / persoană

Taxe portuare neincluse în preț:

140 €

Notă: Prețurile afișate sunt cotate pentru cabine duble. Pentru cabine triple sau quad, prețul se calculează în momentul cererii.

MSC Virtuosa: La bordul MSC Virtuosa, cel mai nou și mai luxos vapor MSC din categoria Meraviglia- Plus, din care face parte si MSC Grandiosa, oaspeții au o varietate de posibilități de distracție la bord, cu promenada iconică lungă de 101 metri, cu o uimitoare cupolă LED unde oaspeții pot admira animații uimitoare de lumini. Spațiul de două etaje cuprinde buticuri, restaurante și baruri, teatru în stil Broadway, reprezentații Cirque Du Soleil concepute special, un cazinou, un  Aquapark uimitor, o alee de bowling de dimensiuni mari, Sports Bar, simulatoare F1 și alte arcade virtuale. Nava a fost premiată pentru facilitățile adresate familiilor la bord cum ar fi cele 190 de cabine de familie care pot fi conectate pentru a crea cabine Super Family și facilități extinse proiectate în colaborare cu LEGO și Chicco, o gamă de cluburi pentru copii de toate vârstele, un program plin de acțiune de activități în fiecare zi și multe altele. 

Promenada interioară este zona de Lobby a navei și este locul ideal pentru mese, cumpărături și socializare în orice moment al zilei sau al nopții;

MSC GRANDIOSA - INTERIOR

Cabina interioară

Cu o suprafață de 16-22 mp este prevăzută cu pat matrimonial, baie cu duș, televizor interactiv, aer condiționat, telefon  și internet wireless (contra cost). Asistentul personal de croazieră ZOE este și el prezent.

MSC GRANDIOSA - CABINA EXTERIOARA

Cabina exterioară

Cu o suprafață de 15-25 mp este prevăzută cu pat matrimonial baie cu duș, televizor interactiv, aer condiționat, telefon  și internet wireless (contra cost). Asistentul personal de croazieră ZOE este și el prezent.

MSC GRANDIOSA - BALCON

Cabina cu balcon

Cu o suprafață de 19-22 mp este prevăzută cu un balcon generos cu priveliști încântătoare, pat matrimonial baie cu duș, televizor interactiv, aer condiționat, telefon  și internet wireless (contra cost). Asistentul personal de croazieră ZOE este și el prezent.

 • Inaugurare: Mai 2021;
 • Punțile pasagerilor: 19;
 • Număr de pasageri: 6.344;
 • Numărul de cabine: 2.421 de cabine;
 • Lungime / înălțime: 331 m / 43 m ;
 • Viteză maximă: 22,3 noduri
 • 21 de baruri, 4 restaurante principale și 5 restaurante de specialitate
 • Un teatru cu 945 de locuri, care oferă diferite producții la scară largă în fiecare seară
 • 12 tipuri de cabine diferite, inclusiv 190 de cabine de familie
 • 5 piscine, inclusiv o piscină magrodome pe puntea 15
 • Un pod Himalaya pe puntea 19 care oferă un traseu la 80 de metri deasupra apei
 • 1.168 mp de spațiu comercial cu 11 buticuri diverse.

Servicii incluse la bordul vasului:

 • 7 nopți cazare la bordul navei de croaziera in tipul de cabina ales (toate cabinele sunt dotate cu aer condiționat, TV interactiv, minibar, seif, uscător de păr);
 • Fullboard extins pe perioada croazierei: 3 mese principale și 2 gustări/ zi;
 • Băuturile non alcoolice la micul dejun;
 • Apă, ceai, suc, cafea la dozator 24 / 7;
 • Divertisment la bordul navei: fitness, piscine, jacuzzi, spectacole, spectacole de teatru in stil Broadway, lecții de dans;
 • Cocktail de bun venit și seară de gală cu căpitanul;
 • Participarea la diverse activități și evenimente organizate zilnic (veți primi în fiecare seară un desfășurător al programului pentru a doua zi);
 • Preferința pentru ora de cină (18:30 sau 20:30, în funcție de disponibilitate).

Extra:

 • Taxe portuare
 • Transportul cu avionul;
 • Transferul aeroport-port și retur;
 • Asigurarea medicală și/sau storno;
 • Excursii opționale la țărm

 • Băuturile alcoolice și răcoritoare extra;

 • Servicii suplimentare: centru Spa, servicii de spălătorie, tratamentele de înfrumusețare și sănătate, internet, cazinou, telefoane etc;

 • Service charge.

Taxa pentru servicii hoteliere (Service charge) este obligatorie și face parte integrantă din preț. Taxa de persoană poate fi plătită la bord la sfârșitul croazierei sau poate fi plătită în avans la momentul rezervării. Taxa pentru serviciul hotelier nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

Pentru mai multe informații, consultați site-ul oficial MSC, pagina „Înainte de plecare”, secțiunea „Informații utile” și pagina „Termeni și condiții de rezervare MSC Cruises” de pe site-ul nostru.

Notă:

 

Tariful este valabil pentru plecarea din 26 decembrie 2021. Prețurile sunt exprimate în euro/ persoană.
Suplimentele pentru copil / adult în pat suplimentar se obțin la cerere.
Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile la momentul înscrierii.

Termene de plata:

 • 30% din prețul pachetului turistic in momentul înscrierii
 • Diferența cu minim 45 de zile înainte de data plecării

In cazul nerespectării termenelor de plata, Tour Operatorul își rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Anulări și penalizări:

 • 50% dacă renunțarea se face până cu 65 zile înainte de îmbarcare.;
 • 75% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face între 64 – 21 zile înainte de îmbarcare.
 • 100% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face cu mai puțin de 21 zile înaintea plecării.

Alte croaziere care te-ar putea interesa:

Croaziere

Croaziere Mediterana, croaziere Europa, croaziere fiorduri, croaziere exotice, croaziere Caraibe, croaziere America de Sud, croaziere Asia, croaziere Emiratele Arabe, croaziere Africa, croaziere America

Powered by

© Copyright 2001 - 2021

× WhatsApp