Early Booking! Croazieră în Fiordurile Norvegiei, Germania, Danemarca, 7 nopți

Warnemunde – Bergen – Eidfjord – Kristiansand – Oslo – Copenhaga – Warnemunde

Europa de Nord, Fiordurile Norvegiei
iulie – septembrie 2022

MSC Poesia

Preț croazieră de la:   409 € / persoană
Taxe portuare:   140 €

Complex Spa impresionant
Sushi Bar cu grădină Zen
Activități și programe pentru copii

Contactează specialiștii noștri

Copenhaga

Copenhaga. Denumit deseori ”orașul regal”, Copenhaga iese în evidență printr-o arhitectura deosebită, elegantă cu elemente moderne bine alese, găzduind totodată cea mai veche monarhie a lumii. Dispune de o largă varietate de atracții turistice, precum muzee și palate regale, dar este și un important centru cultural unde pe durata verii au loc diverse festivaluri de muzică, teatru sau dans.

NORWAY , FIORDS (377 x 252)

Fiordurile Norvegiei: Pe toată coasta de vest a Norvegiei, sute de golfuri șerpuitoare și adesea înguste leagă Marea Norvegiei de continent. Acestea apar ca niște văi adânci, abrupte, în formă de U, săpate în stâncă de ghețari. Cascadele se prăvălesc peste stânci aproape verticale, iar pe malul apei își fac apariția satele, care par pictate pe o carte poștală, cu tradiționalele lor case roșii din lemn și cu turlele albe ale bisericilor. Scăldate vara de lumina orbitoare a soarelui și biciuite iarna de ploi năprasnice, fiordurile sunt de o frumusețe sălbatică, iar măreția lor vă înfioară.

Bergen

Bergen, este o bijuterie de oraș, aflat chiar la poarta fiordurilor Norvegiei. Zona cea mai veche a orașului este Bryggen, docurile orașului aflate în proximitatea portului. Aceasta este prima destinație a turiștilor care se debarcă în Bergen. Orașul a fost în mai multe rânduri distrus din cauza incendiilor, dar a fost reconstruit păstrând tematica arhitecturală tipică unui oraș port nordic.


Prezentare video a vasului de croazieră MSC Poesia


Nume vas: MSC Poesia

Îmbarcare – Debarcare: Warnemünde,Germania

Durata: 7 nopți

Ziua Port Sosire Plecare

1

Warnemünde,Germania

17:00

2

Pe mare

3

Bergen, Norvegia

08:00

 18:00

4

Eidfjord, Norvegia

08:00

17:00

5

Kristiansand, Norvegia

12:00

19:00

6

Oslo, Norvegia

08:00

16:00

7

Copenhaga, Danemarca

09:00

18:00

8

Warnemünde,Germania

07:00

Prețul croazierei include:

 • Croaziera 7 nopți
 • Fullboard extins pe perioada croazierei: 3 mese principale și 2 gustări/ zi
 • Divertisment la bordul navei: fitness, piscine, jacuzzi, spectacole, spectacole de teatru in stil Broadway, lecții de dans
iulie – septembrie 2022
Preț croazieră de la:   409 € / persoană
Taxe portuare:   140 €

Taxa pentru servicii hoteliere MSC:

10 eur / zi / persoană

Notă: Prețurile afișate sunt cotate pentru cabine duble. Pentru cabine triple sau quad, prețul se calculează în momentul cererii.

MSC Poesia

 

MSC Poesia, a treia din clasa Musica, a fost inaugurata in 2008. Așa cum era de așteptat, noua nava de croaziera a fost construită conform celor mai înalte standarde ecologice, fiind astfel o nava moderna. La bordul acestui elegant vas de croaziera veți descoperi o spectaculoasa cascada într-un atrium, o gradina Zen in barul sushi si un mare centru Spa. Imaginați-va intr-un balcon privat cu vedere la ocean si cerul înstelat într-o croazieră de vis!

Cabina interioară

Prevăzută cu pat matrimonial baie cu dus, televizor interactiv, aer condiționat, telefon  si internet wireless (contra cost).

Cabina exterioară

Prevăzută cu geam, pat matrimonial ( la cerere poate fi transformat in 2 paturi), baie cu dus, televizor, aer condiționat, telefon, mini bar, seif si internet wireless (contra cost).

Cabina cu balcon

Prevăzută cu un pat matrimonial (care poate fi transformat in 2 paturi), balcon, aer condiționat, baie cu dus, televizor, telefon si opțional, internet wireless contra cost, minibar, seif. Dimensiune: 23 mp².


Servicii incluse la bordul vasului:

 • 7 nopți cazare la bordul navei de croaziera in tipul de cabina ales (toate cabinele sunt dotate cu aer condiționat, TV interactiv, minibar, seif, uscător de păr);
 • Fullboard extins pe perioada croazierei: 3 mese principale și 2 gustări/ zi;
 • Băuturile non alcoolice la micul dejun;
 • Apă, ceai, suc, cafea la dozator 24 / 7;
 • Divertisment la bordul navei: fitness, piscine, jacuzzi, spectacole, spectacole de teatru in stil Broadway, lecții de dans;
 • Cocktail de bun venit și seară de gală cu căpitanul;
 • Participarea la diverse activități și evenimente organizate zilnic (veți primi în fiecare seară un desfășurător al programului pentru a doua zi);
 • Preferința pentru ora de cină (18:30 sau 20:30, în funcție de disponibilitate).

Extra:

 • Taxe portuare
 • Transportul cu avionul;
 • Transferul aeroport-port și retur;
 • Asigurarea medicală și/sau storno;
 • Excursii opționale la țărm

 • Băuturile alcoolice și răcoritoare extra;

 • Servicii suplimentare: centru Spa, servicii de spălătorie, tratamentele de înfrumusețare și sănătate, internet, cazinou, telefoane etc;

 • Service charge.

Notă:

 

Tariful din tabel este valabil pentru plecarea din 28 august 2022 și este supus schimbărilor. Prețurile sunt exprimate în euro/ persoană.
Suplimentele pentru copil / adult în pat suplimentar se obțin la cerere.
Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile la momentul înscrierii.

Termene de plată:

 • 30% din pretul pachetului turistic în momentul înscrierii
 • Diferența cu minim 45 de zile inainte de data plecării

În cazul nerespectării termenelor de plată, Tour Operatorul își rezervă dreptul de a anula rezervarea.

Anulări și penalizări standard:

 • 50% dacă renunțarea se face cu până la 65 zile înainte de îmbarcare.;
 • 75% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face între 64 – 21 zile înainte de îmbarcare.
 • 100% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face cu mai puțin de 21 zile înaintea plecării.

Taxa pentru servicii hoteliere (Service charge) este obligatorie și face parte integrantă din preț. Taxa de persoană poate fi plătită la bord la sfârșitul croazierei sau poate fi plătită în avans la momentul rezervării. Taxa pentru serviciul hotelier nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

Pentru mai multe informații, consultați site-ul oficial MSC, pagina „Înainte de plecare”, secțiunea „Informații utile” și pagina „Termeni și condiții de rezervare MSC Cruises” de pe site-ul nostru.

Alte croaziere care te-ar putea interesa:

Croaziere

Croaziere Mediterana, croaziere Europa, croaziere fiorduri, croaziere exotice, croaziere Caraibe, croaziere America de Sud, croaziere Asia, croaziere Emiratele Arabe, croaziere Africa, croaziere America

Powered by

© Copyright 2001 - 2022