Croazieră în Italia, Grecia, Croația, 7 nopți

Veneția – Brindisi – Mykonos – Piraeus – Split – Veneția

Croazieră Mediterana
iulie – octombrie 2022

MSC Armonia

Preț croazieră de la:   119 € / persoană
Taxe portuare:   140 €

perete de cățărare și teren de tenis
Palm Beach Casino, MSC Aurea Spa
English-style pub, cafenea italiană autentică

Contactează specialiștii noștri

italia-venetia-1024x640 2

Veneția Considerată unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, Veneția este cunoscută ca Regina Mării Adriatice. Patru sute de poduri traversează labirintul de canale format din cele 120 de insule ale orașului, situat într-o lagună de apă sărată între gurile de vărsare ale râurile Pad și Piave în nord-estul Italiei. Tot traficul din oraș se bazează pe mijloacele de transport maritime: șalupe, gondole, feribot-uri etc. Piața San Marco poate fi considerată „centrul centrului” orașului, una dintre cele mai frumoase din lume. Aici se găsește Bazilica San Marco, Palatul Ducal și campanila bazilicii.

grecia VAPOARE MYKONOS (377 x 252)

Mykonos, cocheta insulă din Marea Egee, este renumită pentru numărul mare de turiști ce o vizitează în fiecare an în căutarea peisajelor impresionante. Insula Mykonos reprezintă pentru turiști o evadare în lumea grecească autentică, datorită atmosferei sale tradiționale, cu case albe tradiționale, biserici cu cupole albastre, gastronomie grecească, străzi înguste pavate cu piatră și emblematicele mori de vânt vizibile de pe plajă și atât de îndrăgite de turiști. Adăugați o reputație de plaje frumoase idilice cu apă azurie, nisip fin, terase dichisite și veți înțelege de ce Mykonos este una din cele mai populare insule din Ciclade.

SPLIT - CROATIA

Split este al doilea cel mai mare oraș al Croației, o destinație turistică populară, și mai mereu aflat în topul preferințelor turiștilor de pretutindeni. Cu toate că poate părea un loc prea aglomerat pentru petrecerea vacanței, Split este unui dintre cele mai fascinante porturi ale Mării Adriatice, un oraș istoric remarcabil, ce povestește despre înțelepciunea grecilor, ingeniozitatea romanilor și cultura bizantinilor, venețienilor, austriecilor și italienilor, care s-au perindat prin aceste locuri. Găzduind Palatul lui Diocletian, un sit UNESCO, Split și-a câștigat locul în rândul orașelor cu importanta istorica din Croația și partea sa de vizitatori.


Prezentare video a vasului de croazieră

MSC Armonia


Nume vas: MSC Armonia

 

Îmbarcare – debarcare: Veneția

 

Durata: 7 nopți

Ziua Port Sosire Plecare

1

Veneția, Italia 16:00

2

Brindisi, Italia 16:00 22:00

3

pe mare

4

Mykonos, Grecia 09:00 20:00

5

Piraeus, Grecia 07:00 18:00

6

pe mare

7

Split, Croația 08:00 18:00

8

Veneția, Italia 09:00

Prețul croazierei include:

 • Croazieră 7 nopți
 • Fullboard extins pe perioada croazierei: 3 mese principale si 2 gustari/ zi
 • Divertisment la bordul navei: fitness, piscine, jacuzzi, spectacole;
 • Pachet băuturi
iulie – octombrie 2022
Preț croazieră de la:  119 € / persoană
Taxe portuare:   140 €

Taxa pentru servicii hoteliere MSC:

10 eur / zi / persoană

 

Notă: Prețurile afișate sunt cotate pentru cabine duble. Pentru cabine triple sau quad, prețul se calculează în momentul cererii.

MSC Armonia

 

De o statură majestică dar totuși intimă și intrigantă, MSC Armonia reflecta holograma fină a stilului italian MSC Cruises. Exista câte ceva pentru fiecare la bordul acestui vas, de la perete de cățărare, teren de tenis pana la discoteci și teatre. Începeți-vă ziua în Cafeneaua Corner, după care puteți merge la Internet Café sa verificați ce mai fac cei dragi de acasă. În anul 2014, vasul a fost renovat în totalitate, în momentul de față acesta fiind cu 24 de metri mai lung, oferind astfel mai multe spații publice, cabine cu balcon, restaurante si baruri, precum si zone de divertisment.

Cabina interioară

Prevazută cu pat matrimonial baie cu duș, televizor interactiv, aer condiționat, telefon și internet wireless (contra cost).

Cabina exterioară

Prevazută cu pat matrimonial baie cu duș, televizor interactiv, aer condiționat, telefon și internet wireless (contra cost).

Cabina cu balcon

Prevazută cu pat matrimonial baie cu duș, televizor interactiv, aer condiționat, telefon și internet wireless (contra cost).


Servicii incluse la bordul vasului:

 • 7 nopți cazare la bordul navei de croaziera in tipul de cabina ales (toate cabinele sunt dotate cu aer condiționat, TV interactiv, minibar, seif, uscător de păr);
 • Fullboard extins pe perioada croazierei: 3 mese principale și 2 gustări/ zi;
 • Băuturile non alcoolice la micul dejun;
 • Apă, ceai, suc, cafea la dozator 24 / 7;
 • Divertisment la bordul navei: fitness, piscine, jacuzzi, spectacole, spectacole de teatru in stil Broadway, lecții de dans;
 • Cocktail de bun venit și seară de gală cu căpitanul;
 • Participarea la diverse activități și evenimente organizate zilnic (veți primi în fiecare seară un desfășurător al programului pentru a doua zi);
 • Preferința pentru ora de cină (18:30 sau 20:30, în funcție de disponibilitate).

Extra:

 • Taxe portuare
 • Transportul cu avionul;
 • Transferul aeroport-port și retur;
 • Asigurarea medicală și/sau storno;
 • Excursii opționale la țărm

 • Băuturile alcoolice și răcoritoare extra;

 • Servicii suplimentare: centru Spa, servicii de spălătorie, tratamentele de înfrumusețare și sănătate, internet, cazinou, telefoane etc;

 • Service charge.

Taxa pentru servicii hoteliere (Service charge) este obligatorie și face parte integrantă din preț. Taxa de persoană poate fi plătită la bord la sfârșitul croazierei sau poate fi plătită în avans la momentul rezervării. Taxa pentru serviciul hotelier nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

Pentru mai multe informații, consultați site-ul oficial MSC, pagina „Înainte de plecare”, secțiunea „Informații utile” și pagina „Termeni și condiții de rezervare MSC Cruises” de pe site-ul nostru.

Notă:

Tariful este valabil pentru plecarea din 30 octombrie 2022. Prețurile sunt exprimate în euro/ persoană.
Suplimentele pentru copil / adult in pat suplimentar se obțin la cerere.
Oferta valabila în limita locurilor disponibile la momentul înscrierii.
Prețul afișat reprezintă valoarea minimă a unei cabine din extra sezon.

Termene de plata:

 • 30% din pretul pachetului turistic in momentul inscrierii
 • Diferenta cu minim 45 de zile inainte de data plecarii

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Anulări și penalizări:

 • 50% dacă renunțarea se face până cu 65 zile înainte de îmbarcare.;
 • 75% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face între 64 – 21 zile înainte de îmbarcare.
 • 100% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face cu mai puțin de 21 zile înaintea plecării.

Alte croaziere care te-ar putea interesa:

Croaziere

Croaziere Mediterana, croaziere Europa, croaziere fiorduri, croaziere exotice, croaziere Caraibe, croaziere America de Sud, croaziere Asia, croaziere Emiratele Arabe, croaziere Africa, croaziere America

Powered by

© Copyright 2001 - 2022