Croazieră Mediterana: Spania, Franța, Italia, 7 nopți

Barcelona – Marsilia – Genova – La Spezia – Napoli – Mallorca – Barcelona

Croazieră Mediterana

ianuarie – martie 2022

MSC Fantasia

Preț croazieră de la:   209 € / persoană
Taxe portuare:   140 €

5 restaurante, 4 piscine, 12 jacuzzi
Spectacole de teatru în stil Broadway
Cinema 4D, simulator F1, MSC Aurea Spa

Contactează specialiștii noștri

BARCELONA , CASA BATLLO

Barcelona este probabil cel mai îndrăgit oraș din lume…iar unii ar spune ca este orașul perfect! Îndrăgită de cei tineri și cei mai în vârsta, de cei ce cauta luxul sau cei care călătoresc cu rucsacul în spate, de cei care fac turism cultural sau cei care caută viața de noapte, Barcelona este orașul în care și-ar dori să traiască mare parte dintre cei care au vizitat-o. Arhitectura sa unică, muzeele și galeriile sale de artă fac din Barcelona o atracție deosebită pentru iubitorii de cultură.

NCL Europe Cruise Italy

Genova: Orașul impresionează prin fastuoasele sale palate. Palatele genoveze au făcut ca acestei destinații săi se atribuie denumirea „La Superba” – aici palatele sunt mai spectaculoase decât în orice alt loc din Italia. Pe lângă a fi superb, Genova este supranumit și „orașul vertical” – veți rămâne surprinși cum străzile devin abrupte odată ce părăsiți portul și vă continuați periplul până la poalele Munților Apenini. În apropierea marelui port puteți vizita și Muzeul Maritim și Aquariumul.

palmademallorca

Palma de Mallorca. Din luna mai și până în octombrie, insulele spaniole sunt ca un magnet pentru milioane de turişti. Fie că vrei să străbaţi munţii şi soselele care şerpuiesc de-a lungul coastei ori că vrei să stai la plajă, să dansezi până în zorii zilei într-un club, să vizitezi muzee și biserici , poţi face asta într-o vacanţă în Palma de Mallorca. Stâncile lanțului muntos Serra de Tramuntana, care se unesc cu marea în golfulețe idilice și satele  pitorești  sunt  adevărate frumuseți ale insulei Mallorca. 


Prezentare video a vasului de croazieră MSC Fantasia


Nume vas: MSC Fantasia

Îmbarcare – Debarcare: Barcelona

Durata: 7 nopți

Ziua Port Sosire Plecare

1

Barcelona, Spania

 –

18:00

2

Marsilia, Franța

09:00

18:00

3

Genova, Italia

09:00

 18:00

4

La Spezia, Italia

07:00

17:00

5

Napoli, Italia

13:00

19:30

6

pe mare

7

Palma de Mallorca, Spania

10:00

20:00

8

Barcelona, Spania

 08:00

Notă: Prețurile afișate sunt cotate pentru cabine duble. Pentru cabine triple sau quad, prețul se calculează în momentul cererii.

ianuarie – martie 2022
Preț croazieră de la:   209 € / persoană
Taxe portuare:   140 €

Taxa pentru servicii hoteliere MSC:

10 eur / zi / persoană

MSC Fantasia impreună cu nava sora MSC Splendida, este cel mai mare vas de croazieră construit vreodată pentru un armator european. Nava este o capodopera a stilului italian: o combinație între tehnologie avansată, eleganță și servicii de excepție.

Vasul de croazieră MSC Fantasia a fost construit în 2008, într-un spirit modern, ce ajută la protejarea mediului fără să renunte la confortul pasagerilor.

Pentru prima oara la bordul unui vas de croaziera, pasagerii vor pasi pe scari cu cristale Swarovski. Tavanul transparent permite pasagerilor sa experimenteze magia navigatiei, privind spre cerul instelat. Avand 27000 metri patrati de spatiu public, incluzand luxosul MSC Aurea Spa, 5 restaurante, 4 piscine, 12 piscine cu hidromasaj, cafenele, magazine, spatiu pentru copii, simulator de Formula 1 si un interactiv cinema 4D, va puteti redescoperi cu adevarat in timp ce va relaxati in vacanta.

MSC Fantasia duce stilul luxos de croaziera pe noi culmi, in care vi se implinesc toate fanteziile de vacanta.

Cabină interioară

Prevăzută cu paturi ce pot fi single sau duble (la cerere). Cabina dispune de șifonier spațios, baie cu duș, TV, telefon, minibar, seif, aer condiționat și internet wireless (contra cost)

msc fantasia-cabina exterioara

Cabină exterioară

Prevăzută cu paturi ce pot fi single sau duble (la cerere). Cabina dispune de șifonier spațios, baie cu duș, TV, telefon, minibar, seif, aer condiționat și internet wireless (contra cost).

msc fantasia-cabina cu balcon

Cabina cu balcon

Prevăzută cu paturi ce pot fi single sau duble (la cerere). Cabina dispune de șifonier spațios, baie cu duș, TV, telefon, minibar, seif, aer condiționat și internet wireless (contra cost)


Servicii incluse la bordul vasului:

 • 7 nopți cazare la bordul navei de croaziera in tipul de cabina ales (toate cabinele sunt dotate cu aer condiționat, TV interactiv, minibar, seif, uscător de păr);
 • Fullboard extins pe perioada croazierei: 3 mese principale și 2 gustări/ zi;
 • Băuturile non alcoolice la micul dejun;
 • Apă, ceai, suc, cafea la dozator 24 / 7;
 • Divertisment la bordul navei: fitness, piscine, jacuzzi, spectacole, spectacole de teatru in stil Broadway, lecții de dans;
 • Cocktail de bun venit și seară de gală cu căpitanul;
 • Participarea la diverse activități și evenimente organizate zilnic (veți primi în fiecare seară un desfășurător al programului pentru a doua zi);
 • Preferința pentru ora de cină (18:30 sau 20:30, în funcție de disponibilitate).

Extra:

 • Taxe portuare
 • Transportul cu avionul;
 • Transferul aeroport-port și retur;
 • Asigurarea medicală și/sau storno;
 • Excursii opționale la țărm

 • Băuturile alcoolice și răcoritoare extra;

 • Servicii suplimentare: centru Spa, servicii de spălătorie, tratamentele de înfrumusețare și sănătate, internet, cazinou, telefoane etc;

 • Service charge.

Taxa pentru servicii hoteliere (Service charge) este obligatorie și face parte integrantă din preț. Taxa de persoană poate fi plătită la bord la sfârșitul croazierei sau poate fi plătită în avans la momentul rezervării. Taxa pentru serviciul hotelier nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

Pentru mai multe informații, consultați site-ul oficial MSC, pagina „Înainte de plecare”, secțiunea „Informații utile” și pagina „Termeni și condiții de rezervare MSC Cruises” de pe site-ul nostru.

Notă:

Tariful din tabel este valabil pentru plecarea din 28 ianuarie  2022 și este supus schimbărilor.
Preturile sunt exprimate în euro/ persoană.
Suplimentele pentru copil / adult in pat suplimentar se obțin la cerere.
Oferta valabila în limita locurilor disponibile la momentul înscrierii.
Prețul afișat reprezintă valoarea minimă a unei cabine.

Termene de plata:

 • 30% din pretul pachetului turistic in momentul inscrierii
 • Diferenta cu minim 45 de zile inainte de data plecarii

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Anulări și penalizări standard:

 • 50% dacă renunțarea se face cu până la 65 zile înainte de îmbarcare.;
 • 75% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face între 64 – 21 zile înainte de îmbarcare.
 • 100% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face cu mai puțin de 21 zile înaintea plecării.

Alte croaziere care te-ar putea interesa:

Croaziere

Croaziere Mediterana, croaziere Europa, croaziere fiorduri, croaziere exotice, croaziere Caraibe, croaziere America de Sud, croaziere Asia, croaziere Emiratele Arabe, croaziere Africa, croaziere America

Powered by

© Copyright 2001 - 2022

× WhatsApp