Ofertă Last Minute: Spania, Franța, Italia, Malta 7 nopți

Barcelona – Marsilia – Genova – Napoli – Messina – Valletta – Barcelona

Last Minute: croazieră în Mediterana

noiembrie 2019

 MSC Bellissima

Preț croazieră în :

Cabină interioară de la 329 € /persoană
Cabină exterioară de la 489 € /persoană
Cabină cu balcon de la  709 € /persoană

Cel mai NOU vas MSC
Show-uri Cirque du Soleil at Sea
Promenadă două etaje, cupolă LED 80 metri

Contactează specialiștii noștri

Prezentare video a vasului de croazieră MSC Bellissima

MSC Bellissima: Ce este frumusețea ?

valletta-atractii-turistice-malta4

Malta este o insulă cu adevărat minunată – deși este foarte mică, sunt atât de multe lucruri de făcut ca nici măcar într-o săptămâna nu poți fi mulțumit – de la orașele medievale La Valletta si Mdina la templele care au aceeași vârstă cu piramidele egiptene, de la plaje la catedralele care sunt printre cele mai mari din lume, de la plimbări prin zonele istorice până la tot soiul de sporturi acvatice…

Valleta este capitala Maltei. La Valletta este o așezare din secolul al XVI- lea, cu multe clădiri din timpul Cavalerilor Maltezi, conducătorii de lungă durată a orașului. Este numit după fondatorul său, marele maestru Jean de la Valletta. În malteza este cunoscut în limbajul colocvial ca il-Belt, însemnând „orașul”. Cetatea a fost avariată în timpul raidurilor aeriene din al doilea Razboi Mondial.

BARCELONA , CASA BATLLO

Barcelona este probabil cel mai îndrăgit oraș din lume…iar unii ar spune ca este orașul perfect! Îndrăgită de cei tineri și cei mai în vârsta, de cei ce cauta luxul sau cei care călătoresc cu rucsacul în spate, de cei care fac turism cultural sau cei care caută viața de noapte, Barcelona este orașul în care și-ar dori să traiască mare parte dintre cei care au vizitat-o. Arhitectura sa unică, muzeele și galeriile sale de artă fac din Barcelona o atracție deosebită pentru iubitorii de cultură.
În orice top al atracțiilor din Barcelona, veți găsi pe primul loc Sagrada Familia, proiectată de Antonio Gaudi, dar neterminată. Piatra de temelie a fost pusă în 1882. iar interiorul Sagradei Familia s-a deschis complet abia  în 2012.
La Rambla , unul dintre cele mai celebre bulevarde din lume este plină de artiști stradali, tarabe cu suveniruri, turiști și familii cu copii.

marsilia2

Marseille. Pitoresc situată în mijlocul coastei mediterane franceze, Marsilia este mereu la modă. Apele mării sunt ideale pentru sporturi şi navigaţie, iar munţii din nord şi est, un paradis pentru cei care iubesc drumeţiile, escalada şi aventura. Cu atracţii istorice şi culturale, cu o industrie a sportului de top şi 300 de zile însorite pe an, Marsilia a devenit noua destinaţie turistică a Mediteranei.  Merită vizitate: Vechiul port, basilica Notre Dame de la Garde, Catedrala, Abația St.Victor, zona Cours Julien plină de librării, cafenele și fântâni arteziene, La Plaine – o piațetă în care, săptămânal, se organizează târguri, zona de promenadă la Corniche, Bulevardul și Palatul Longchamp, Chateau d’If –  pentru iubitorii Contelui de Monte Cristo.

Magia Cirque du Soleil, la bordul MSC Bellissima cu show-uri concepute special

Nume vas: MSC Bellissima

Îmbarcare – Debarcare:  Barcelona

Durata: 7 nopți

Ziua Port Sosire Plecare

1

Barcelona, Spania

18:00

2

Marsilia, Franța

08:00

18:00

3

Genova, Italia

08:00

17:00

4

Napoli, Italia

11:00

19:30

5

Messina, Italia

8:00

18:00

6

Valletta, Malta

8:00

18:00

pe mare

8

Barcelona, Spania

07:00

Prețul croazierei include:

 • Croazieră: 7 nopți
 • Fullboard extins pe perioada croazierei: 3 mese principale si 2 gustari/ zi
 • Divertisment la bordul navei: fitness, piscine, jacuzzi, spectacole, spectacole de teatru in stil Broadway, lecții de dans
noiembrie 2019

Preț de persoană în:

Cabină interioară de la 329 € /persoană
Cabină exterioară de la 489 € /persoană
Cabină cu balcon de la  709 € /persoană

Taxe portuare : 140 €

Notă: Prețurile afișate sunt cotate pentru cabine duble. Pentru cabine triple sau quad, prețul se calculează în momentul cererii.

MSC BELLISSIMA 7 NOPTI BARCA

MSC Bellissima vă oferă o gamă uimitoare de noi posibilități de recreere și distracție pentru a rivaliza cu celelalte nave din flota MSC.

În primul rând, tehnologia inovatoare „MSC for Me” oferă o experiență îmbunătățită la bord, care vă conectează la insoțitorii Dvs, la staff-ul navei și nava însăși.

Promenada din două etaje are o cupolă spectaculoasă cu LED-uri de 80 de metri lungime și este dotată cu magazine noi, restaurante si baruri.

20 de baruri și 10 restaurante sunt la dispoziția Dvs, inclusiv restaurante de specialitate cum ar fi Butcher’s Cut steakhouse și Kaito Sushi & Teppanyaki, precum și un Bistro amenajat într-un mod cu totul inedit .

 

Pentru divertisment, vă puteți bucura de prezența uimitoare a celor de la Cirque du Soleil, show-uri concepute special pentru MSC Bellissima, iar pentru copii și familii vă puteți relaxa în Aqua Parcul „Deșert” – o oază de distracții neîntrerupte.

MSC BELLISSIMA- INTERIOR

Cabina interioară oferă un pat dublu poate fi convertit în două paturi de o persoană (la cerere), dulap pentru haine, baie cu duș, uscător de păr, TV interactiv, telefon, seif, conexiune Wifi disponibilă (contra cost), mini bar, aer condiționat cu termostat, telefon, și ZOE – Asistentul Virtual de Croazieră. Suprafață de la 12mp la 22 mp.

MSC BELLISSIMA- OCEAN VIEW

Cabina exterioară cu geam oferă un pat dublu poate fi convertit în două paturi de o persoană (la cerere), dulap pentru haine, baie cu cadă sau duș, uscător de păr, TV interactiv, telefon, seif, conexiune Wifi disponibilă (contra cost), mini bar, aer condiționat cu termostat, telefon, și ZOE – Asistentul Virtual de Croazieră. Suprafață de la 15mp la 22 mp.

MSC BELLISSIMA- BALCON

Cabina exterioară cu balcon are geamuri mari și o ușă care se deschide, pe unde aveți accesul la balcon. Are un dormitor principal cu două paturi de o persoană ce se pot uni, o baie privată cu cadă sau duș, uscător de păr, un living dotat cu mobila si o canapea extensibila, TV interactiv, telefon, seif, conexiune Wifi disponibilă (contra cost), mini bar, aer condiționat cu termostat, telefon, și ZOE – Asistentul Virtual de Croazieră. Suprafață de la 12mp la 22 mp.


Servicii incluse la bordul vasului:

 • 7 nopți cazare la bordul navei de croazieră in tipul de cabină ales (toate cabinele sunt dotate cu aer condiționat, TV interactiv, minibar, seif, uscător de păr);
 • Fullboard extins pe perioada croazierei: 3 mese principale si 2 gustări/ zi;
 • Băuturile non alcoolice la micul dejun;
 • Apă, ceai, suc, cafea la dozator 24 / 7;
 • Divertisment la bordul navei: fitness, piscine, jacuzzi, spectacole, spectacole de teatru in stil Broadway, lectii de dans;
 • Cocktail de bun venit si seara de gală cu căpitanul;
 • Participarea la diverse activități si evenimente organizate zilnic (veti primi in fiecare seara un desfășurător al programului pentru a doua zi);
 • Preferintă pentru ora de cină (18:30 sau 20:30, in functie de disponibilitate).

Extra:

 • Bilete de avion
 • Taxe portuare: 140 € ;
 • Service charge 10 € pe noapte, se achită la bordul navei (copiii până la 3 ani nu achită)
 • Băuturile alcoolice de la restaurante, baruri, localuri și cabină
 • Excursii la țărm , transferuri aeroport – hotel / hotel – port / port – aeroport
 • servicii suplimentare: centru SPA, servicii de spălătorie, tratamentele de înfrumusețare și sănătate, internet, cazinou, telefoane etc.
 • asigurarea medicală și/sau storno.

Notă:

Tariful din tabel este valabil pentru plecarea din 1 noiembrie 2019.  Preturile sunt exprimate in euro/ persoană
Suplimentele pentru copil / adult in pat suplimentar se obțin la cerere.
Ofertă valabilă in limita locurilor disponibile la momentul înscrierii.

Termene de plata:

 • 30% din pretul pachetului turistic in momentul inscrierii
 • Diferenta cu minim 45 de zile inainte de data plecarii

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Anulări și penalizări:

 • 50% dacă renunțarea se face cu până la 65 zile înainte de îmbarcare.;
 • 75% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face între 64 – 21 zile înainte de îmbarcare.
 • 100% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face cu mai puțin de 21 zile înaintea plecării.

Alte croaziere care te-ar putea interesa:

Abonează-mă la newsletter!
Vreau să fiu la curent cu cele mai noi oferte.

Contact

         

Blog

Croaziere

Croaziere Mediterana, croaziere Europa, croaziere fiorduri, croaziere exotice, croaziere Caraibe, croaziere America de Sud, croaziere Asia, croaziere Emiratele Arabe, croaziere Africa, croaziere America

Powered by

© Copyright 2001 - 2019